Tedy Necula - TEDxUPB 2018

Tedy Necula ajută brandurile să spună o poveste inspirațională prin video; producător în compania “Inspirational Filmmaking” și creative director la “The Handicapped”, a lucrat alături de: Fan Courier, Chevrolet, UNICEF, Consiliul European, Orange România, Unilever, Apa Nova, JRC Germany, Blue Heron Foundation. A creat peste 40 de campanii motivaționale și filme documentare care vizează proiecte și cauze comerciale sau sociale din Europa.

Filozofia sa îl determină să privească către partea care inspiră în prezentarea oricărui subiect sau brand, chiar și în locurile unde alții văd doar drame. A avut șansa de a lua contact cu persoane din grupuri vulnerabile cum ar fi: orfani, persoane cu dizabilități, LGBT, femei în închisoare, persoane care suferă de SIDA și comunități din zone de risc.

Tedy este singurul regizor de film cu handicap din România. El afirmă că evoluția vieții lui inspiră audiențe și este recunoscător pentru a avea un impact în orice loc în care își împărtășește perspectivele. Astfel, acesta a ținut mai multe discursuri în diferite conferințe sau comunități vulnerabile. Își împărtășește calea și revelațiile sperând că audiența sa va avea dorința și determinarea de a-și schimba viața sau momentele. Credința lui este că oamenii au nevoie de inspirație, până când ajung să inspire prin ei înșiși.

COPYRIGHT © 2016. TEDX UNIVERSITATEA POLITEHNICA BUCURESTI

ACEST EVENIMENT TEDX ORGANIZAT INDEPENDENT ESTE OPERAT SUB LICENȚĂ TED.