Manuel Costescu - TEDxUPB 2018

Manuel Costescu activează drept consultant independent la confluența dintre finanțe, management și tehnologie, desfășurându-și activitatea la Londra.

Proiectele sale includ operarea bunurilor finanțate prin capital de risc, roluri de management interimare, programe de pregătire a capacităților la scară largă, transformări corporative, implementarea de strategii și pregătirea companiilor pentru tranzacții financiare corporative.

Domeniile abordate de acesta fac parte din sfere diverse precum: finanțe, sănătate, logistică, bunuri consumabile, relații guvernamentale.

Până în luna martie a anului 2017, Manuel Costescu a deservit ca Membru al Parlamentului României în cadrul Comisiei pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI. Înainte de îndeplinirea acestei funcții a fost Secretar de Stat al Ministerului Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri, timp în care a realizat și implementat activitatea InvestRomania, agenția națională de promovare a investițiilor străine.

Pe parcursul carierei sale, Manuel Costescu a fost trainer și mentor, ținând prelegeri la Oxford University, London Business School, UNIR în Spania, Maastricht School of Management, respectiv Academia de Studii Economice din București.

Acesta și-a obținut MBA-ul în cadrul Sloan School of Management la MIT, diploma de master în Dezvoltare Internațională în cadrul Kennedy School of Government la Harvard University și diploma de licență în Economie la Brandeis University.

COPYRIGHT © 2016. TEDX UNIVERSITATEA POLITEHNICA BUCURESTI

ACEST EVENIMENT TEDX ORGANIZAT INDEPENDENT ESTE OPERAT SUB LICENȚĂ TED.