Janina Nectara Constantin - TEDxUPB 2018

Janina este primul blogger de modă din România și unul dintre promotorii curentului de blogging de modă pe plan internațional.

Grație site-ului său și platformei online aferente, www.FashionAvecPassion.com, Janina a avut proiecte importante alături de cele mai prestigioase case de modă precum Giorgio Armani, Dolce&Gabbana, Roberto Cavalli sau Gucci și a realizat primele livestreaming-uri ale show-urilor de modă direct de pe podiumurile internaționale, printre care Giorgio Armani, Gucci, Blumarine, Roberto Cavalli, John Richmond, Aquilano, Rimondi, Moschino și Burberry.  

În 2013, revista Forbes a inclus-o pe aceasta în topul ediției sale speciale, 30 Sub 30 Tineri Inovatori și Antreprenori din România.
Totodată, Janina este primul si singurul jurnalist român, care a scris pentru revista Vogue, ediția din Turcia.
Fiind o apariție constantă la prezentările de modă internaționale, aceasta a devenit prima româncă non-model care a apărut în publicații internaționale de modă.

Concomitent, Janina Nectara a fost numită în 2013 ambasadorul Gucci în România al proiectului umanitar Chime For Change, susținut la nivel global de către personalități precum Bill Gates, Prințul Harry al Marii Britanii ori Malala Yousafzai-câștigătoarea Premiului Nobel pentru Pace(2014).

COPYRIGHT © 2016. TEDX UNIVERSITATEA POLITEHNICA BUCURESTI

ACEST EVENIMENT TEDX ORGANIZAT INDEPENDENT ESTE OPERAT SUB LICENȚĂ TED.