Flavia Popa - TEDxUPB 2018

De formaţie jurist, cu studii la Universitatea Bucureşti, Flavia Popa a debutat în carieră ca avocat, în 1999, iar la începutul anilor 2000 a fost preparator universitar la Catedra de Drept privat/Drept procesual civil.

Cu o experienţă de aproape 17 ani în sistemul financiar – bancar din Romania, Flavia a activat de-a lungul carierei în domeniul consultanţei juridice, în leasing şi banking. Şi-a început cariera ca avocat, urmand ca ulterior să parcurgă etape şi să se implice în toate zonele ce vizează activitatea juridică dintr-o bancă, de la consultanţa juridică în creditare, leasing sau operaţiuni de piaţă, până la asistenţă juridică în litigii, recuperare sau guvernanţă.  Din anul 2012, Flavia este Secretarul General al BRD. Comunicarea, afacerile corporate, calitatea, conformitatea, securitatea informaţiei sunt câteva dintre activităţile pe care le coordonează aici.

“În ceea ce mă priveşte, ştiu sigur că îmi place să câştig în echipă. Aşadar, aş îndrăzni să trasez tuşa de care vorbeam într-o paletă de natură democratic-participativă. Am avut privilegiul să descopăr cândva un adevăr simplu: atunci când pui suflet, mult suflet, în tot şi în toate în jurul tău, se întâmplă lucruri extraordinare, uneori miraculoase. Îmi plac oamenii, indiferent de vârstă sau alte criterii, dar îmi place şi succesul obţinut cu ajutorul şi împreună cu oamenii. Diferenţa de vârstă între oamenii dintr-o echipă ar trebui să fie un atú ce vine din combinaţia tinereţii cu experienţa, a tumultului cu înţelepciunea.” declara Flavia pentru Business Magazin.

COPYRIGHT © 2016. TEDX UNIVERSITATEA POLITEHNICA BUCURESTI

ACEST EVENIMENT TEDX ORGANIZAT INDEPENDENT ESTE OPERAT SUB LICENȚĂ TED.