Andrei Tiberiu Maria (Smiley)

 

Titulatură: Muzician şi Antreprenor

Scurtă Biografie:

Smiley (Andrei Tiberiu Maria) este unul dintre cei mai influenţi artişti, compozitori şi producători muzicali din România, cu o carieră de peste 10 ani. A început ca membru în trupa Simplu, iar în 2008 şi-a continuat cariera solo. Piesele scrise şi lansate de el au fost premiate de-a lungul anilor de industria muzicală din Romania: În lipsa mea – Cel mai bun cântec, Plec pe Marte – Cel mai bun album Dance, Dream girl – Nr. 1 în clasamentele muzicale din România timp de 15 săptămâni.

 

Smiley este şi fondatorul casei de producţie, HaHaHa Production, devenită în ultimii 6 ani unul dintre cele mai importante label-uri din Romania. Astăzi, cel puțin 25% din Top 100 cele mai populare piese românești poartă semnătura HaHaHa Production.


Smiley este şi prezentator al celui mai popular format de televiziune, Romanii au talent şi unul dintre juraţii din emisiunea Vocea României. Comunitatea lui Smiley adună peste 3 milioane de fani pe Facebook, 750.000 de fani pe Instagram şi 825 000 de followers pe Twitter.

COPYRIGHT © 2016. TEDX UNIVERSITATEA POLITEHNICA BUCURESTI

ACEST EVENIMENT TEDX ORGANIZAT INDEPENDENT ESTE OPERAT SUB LICENȚĂ TED.