Răzvan Rughiniș

 

Titulatură: Profesor la Facultatea de Automatică și Calculatoare a Universității Politehnica din București și Co-Fondator Innovation Labs

Scurtă Biografie:

Răzvan Rughiniș este profesor universitar în Departamentul de Știința Calculatoarelor, Universitatea Politehnica din București. Cercetările și cursurile sale sunt specializate în problematica rețelelor de calculatoare, gamificării și Internet of Things.
Alături de Andrei Pitiș, Răzvan coordonează programul Innovation Labs, ghidându-i pe tinerii studenți și absolvenți IT&C în construirea unor produse tehnologice persuasive, creative și validate de utilizatori reali.


„Tinerii absolvenți din învățământul IT&C din România sunt extraordinar de apreciați la nivel global. Noi adăugăm încă o dimensiune educației tehnice excelente pe care aceștia o primesc în Universitate, pe verticala dezvoltării de prototipuri și produse viabile în piață. Este momentul ca acești tineri să-și facă auzită vocea și să contribuie la definirea noilor experiențe digitale cotidiene pentru noi toți, cetățeni, consumatori, exploratori ai unei lumi în schimbare. Innovation Labs îi antrenează pentru a găsi limbajul, indiciile, tehnologiile și relațiile necesare creării unui produs deep-tech cu impact în piață”, ne spune Răzvan Rughiniș.


Aflat acum la a cincea ediție, Innovation Labs îi invită pe tinerii studenți și absolvenți din universitățile tehnice să îndrăznească să-și ducă visele mai departe, către o pasiune asumată – și astfel să le transforme în realitate, în produse folosite efectiv de oameni. Innovation Labs este un catalist al ecosistemului de inovație și startupuri tech din România, aducând împreună universitățile, companiile și autoritățile alături de tinerele echipe care au curajul să parcurgă o cale aventuroasă de la idee la viziune și prototip.  

COPYRIGHT © 2016. TEDX UNIVERSITATEA POLITEHNICA BUCURESTI

ACEST EVENIMENT TEDX ORGANIZAT INDEPENDENT ESTE OPERAT SUB LICENȚĂ TED.