Ediția curentă

[vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces” css=”.vc_custom_1491759954640{border-bottom-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;background-position: 0 0 !important;background-repeat: no-repeat !important;}” el_id=”home”][vc_column css=”.vc_custom_1449647917475{padding-top: 0px !important;}”][tz-header home_link=”1″ type=”3″ type_position=”relative” select_menu=”TEDxUPB-Menu” click_menu_one_page=”1″ show_hide_contact_info=”4″ show_hide_search=”1″ logo_image=”1879″][vc_separator color=”black” style=”shadow” el_width=”70″][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”about” css=”.vc_custom_1490975393883{padding-top: 32px !important;}”][vc_column css_animation=”fadeInDown” width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1490974774655{padding-left: 10px !important;}”]

Be Smart! Work Smart, not Hard!

“Work Smart” – două cuvinte care dictează felul în care societatea zilelor noastre ar trebui să perceapă munca. Într-o lume nouă aflată într-o continuă dezvoltare, o echipă tânără și dornică de a împărtăși idei și impresii cu cei din jur a dezvoltat un eveniment special pentru doritori.

Te întrebi despre ce eveniment este vorba?

TEDxUniversitateaPolitehnicaBucuresti este un eveniment TED, independent organizat, ce are ca tematică “Work Smart”. Acest eveniment are scopul de a aduce la un loc oameni care să expună idei și păreri ce merită auzite și împărtășite.

Vrei să știi când și unde va avea loc?

Te invităm Sâmbătă, 6 Mai 2017, în Rectoratul Universității Politehnica București, în Amfiteatrul Radu Voinea.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1784″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1490976124361{padding-left: 10px !important;}”]

Cum poți participa la TEDxUniversitateaPolitehnicaBucurești?

Preînscrie-te folosind formularul pe care îl găsești mai jos și vei afla, în exclusivitate, toate detaliile despre eveniment și vei primi o notificare în momentul în care biletele au fost puse în vânzare.

Cui se adresează?

Evenimentul nostru se adresează tuturor persoanelor curioase și dornice de noi experiențe, dispuse să împărtășească idei și să învețe de la cei din jur.

De ce să participi la eveniment?

TEDxUniversitateaPolitehnicaBucurești este un eveniment special dezvoltat pentru a aduce pe aceeași scenă oameni care doresc să își împărtășească ideile. Scopul nostru este de a lărgi orizonturile spectatorilor și de a le schimba perspectiva, prin prisma experienței, motivației și plăcerii de a împărtăși ideile personale de care vor da dovadă speakerii. Deoarece fiecare dintre noi și-a pus cel puțin odată întrebarea “Cum aș putea să schimb felul în care lucrez?”, noi te invităm să urmărești alături de noi o serie de discursuri ce îți vor putea răspunde concret și concis la această întrebare. Suntem siguri că cel puțin unul dintre cei 10-12 speakeri invitați te va impresiona și cu siguranță vei găsi o perspectivă care să te inspire în viața ta de zi cu zi și în carieră. Așadar, vino și află cum oameni de succes au reușit să își câștige faima din ziua de astăzi și găsește-ți propriul drum spre o carieră “Smart”!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”64px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Loading
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]