Dan Popa - TEDxUPB 2018

Până să ajungă antreprenor și organizator de evenimente, Dan Popa a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș în 1994, a făcut un an rezidențiat în medicina de familie și a ocupat timp de opt ani poziția de country manager al unei firme de produse pentru sănătate.

În antreprenoriat a încercat mai multe domenii, stabilindu-se până la urmă la organizarea de evenimente și programe de team-building, construind brandul Team Doctor și operând franciza Drum Café. Din anul 2015 a început un nou proiect, brandul Leea Toys, ce produce obiecte destinate copiilor cu vârste cuprinse între 1 și 5 ani și are ca element central noua sa invenție – Stația de Joacă.

Stația de Joacă a fost menționată în primele 10 inovații în design prezente la Romanian Design Week 2016 de către revista Dezeen, a fost invitată la Târgul Internațional de Design de la Milano în 2016, iar în 2017 a câștigat premiul al treilea în competiția Startarium Pitch Day. Dan crede în succesul pe cont propriu și în posibilitatea fiecăruia de a-și construi destinul, demonstrându-și acest lucru pe parcursul anilor. De-a lungul carierei sale profesionale sinuoase a fost pe rând asistent medical, trainer, ghid montan, organizator de evenimente, percuționist, reprezentant de vânzări, country manager, inventator și antreprenor.

Deși a mai început afaceri de la zero și le-a făcut cu pasiune, acum simte că a găsit ceva care să îi permită cu adevărat să își împlinească potențialul și vrea să ne inspire în a nu înceta să căutăm, așa cum o face el.

COPYRIGHT © 2016. TEDX UNIVERSITATEA POLITEHNICA BUCURESTI

ACEST EVENIMENT TEDX ORGANIZAT INDEPENDENT ESTE OPERAT SUB LICENȚĂ TED.