[vc_row tz_row_type=”boxed”][vc_column][vc_column_text]

DESPRE EVENIMENT

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”about” css=”.vc_custom_1467965384267{padding-top: 95px !important;padding-bottom: 85px !important;}”][vc_column css_animation=”fadeInDown” width=”1/2″][vc_column_text css=”.vc_custom_1492865863281{padding-left: 10px !important;}”]

TEDxUniversitateaPolitehnicaBucurești

este un eveniment de o zi ce aduce pe scena Universității Politehnica din București discursuri unice realizate în stilul TEDx.

Tema principală a evenimentului este work smart, concept în jurul căruia se vor concentra majoritatea subiectelor abordate în discursurile speakerilor.

Ideea de a lucra mai eficient a pornit de la dorința noastră de a promova în comunitatea locală o interacţiune mai eficientă, de a descoperi noi soluții și de a le pune în aplicare.

Scopul nostru este de a lărgi orizonturile spectatorilor și de a le schimba perspectiva, prin prisma experienței, motivației și plăcerii de a împărtăși ideile personale de care vor da dovadă speakerii.

Evenimentul TEDxUniversitateaPolitehnicaBucurești se adresează tuturor persoanelor curioase și dornice de noi experiențe, dispuse să împărtășească idei și să învețe de la cei din jur. Suntem siguri că cel puțin unul dintre speakerii invitați te va impresiona și cu siguranță vei găsi o perspectivă care să te inspire în viața ta de zi cu zi și în carieră. Așadar, vino și află cum oameni de succes au reușit să își câștige faima din ziua de astăzi și găsește-ți propriul drum spre o carieră “Smart”!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1778″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Loading
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_empty_space][vc_gmaps link=”#E-8_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”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]