Bogdan Nicolai - TEDxUPB 2018

Bogdan Nicolai este absolvent al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiințe ale Comunicării din cadrul Universităţii Bucureşti şi lucrează de la 14 ani în radio, televiziune şi presă scrisă. A fost scenarist al show-ului “Vocea României”, directorul postului de televiziune MTV, cel mai longeviv prezentator al matinalului de la Pro FM România şi realizator/producător de emisiuni la Europa FM. Este prezentator de evenimente corporate şi endorser pentru brand-uri celebre ca Pepsi, Mercedes-Benz, Danone, Lidl, Omega Pharma, Telekom, Raiffeisen Bank, Procter and Gamble, Helvetia Luxury Watches, Avon şi Nike.

A scris anchete, editoriale, reportaje şi texte umoristice pentru ProMotor, The ONE, Aud Voci, Times New Roman şi a semnat scenarii pentru spoturi publicitare, filme de lung şi scurt metraj, seriale online şi de televiziune. Scrie poezie şi colecționează lucrări de artă. În primăvara acestui an îşi va publica cel de-al patrulea volum de versuri: “Jumătatea mea de pat”. În paralel, lucrează la Prima Istorie Orală a Radioului Privat Românesc, intervievând zeci de oameni din lumea FM-ului.

Bogdan Nicolai realizează emisiunea de educaţie sexuală şi parenting “Love is Fun” la ‘A list Magazine by Andreea Esca’, este co-fondator al agenției de creație #theMonkeyBear şi creatorul canalului de umor (devenit viral) “Destul TV”. O sută de mii de români îi urmăresc paginile de Facebook şi de Instagram. Vizibil deranjat de orice act de sexism, naționalism extremism, rasism, xenofobie sau intoleranţă faţă de libertatea sexuală, a publicat zeci de articole care sancţionează discriminarea de orice fel şi şi-a susţinut cauza prin numeroase discursuri publice, inclusiv în Parlamentul European.

COPYRIGHT © 2016. TEDX UNIVERSITATEA POLITEHNICA BUCURESTI

ACEST EVENIMENT TEDX ORGANIZAT INDEPENDENT ESTE OPERAT SUB LICENȚĂ TED.