TERMENI ŞI CONDIŢII DE UTILIZARE TEDXUNIVERSITATEAPOLITEHNICABUCURESTI.COM

Bine aţi venit! Vă mulţumim pentru vizitarea site-ului www.tedxuniversitateapolitehnicabucuresti.com  (denumit în continuare “Site-ul”). Noţiunea de “Site” include, de asemenea, şi newsletter-ul sau mesajele email transmise de Companie. Utilizarea Site-ului este supusă prezentului contract dintre dumneavoastră în calitate de Cumpărător şi Liga Studentilor Electroniști (denumită în continuare “Compania”, “Noi” sau “LSE”). Informaţii detaliate în ceea ce priveşte Compania pot fi găsite în pagina de Contact.

Orice trimitere la „Termenii şi Condiţiile de utilizare tedxuniversitateapolitehnicabucuresti.com” va putea fi făcută folosindu-se inclusiv noţiunile de „Contract”, „Angajament”, „Termeni şi Condiţii” ori „T&C”, fiecare şi oricare dintre acestea fiind interpretat ca identificând prezentul contract.

Va fi considerat „Cumpărător” în sensul prezentului Contract orice vizitator al Site-ului disponibil la adresa www.tedxuniversitateapolitehnicabucuresti.com, indiferent dacă acesta accesează ofertele, respectiv Evenimentele, în sensul achiziţionării produselor sau serviciilor promovate, sau prezenţa sa se rezumă la simpla navigare la nivelul Site-ului.

Contractul este valabil din momentul vizitării Site-ului. Continuarea utilizării reprezintă confirmarea faptului că dumneavoastră, în calitate de Cumpărător, sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile prezente.

T&C se aplica unei singure vizite. De fiecare dată când Cumpărătorul va accesa Site-ul se va încheia un nou Contract.

1. UTILIZARE GRATUITĂ

1.1 UTILIZAREA SITE-ULUI ESTE GRATUITĂ. Pentru confortul dumneavoastră considerăm că este bine să stabilim acest lucru de la început. Compania nu vă va solicita niciun fel de plată pentru accesarea Conţinutului sau a Site-ului.

1.2 Cu toate acestea utilizarea serviciilor de accesare a Site-ului, cum ar fi serviciul Internet, servicii de Internet mobil sau servicii de acces la calculatoare legate la Internet, care nu sunt furnizate de Companie, pot presupune încheierea de contracte cu furnizorii acestora precum şi plata anumitor tarife către respectivii furnizori.

1.3 Publicitatea afişată pe Site sau Conţinutul Ofertelor (aşa cum este descris în secţiunea 3.Conţinutul) nu vă obligă să achiziţionaţi produse sau servicii. Compania nu îşi asumă răspunderea pentru conţinutul reclamelor afişate sau pentru bunurile şi/sau serviciile promovate în cadrul reclamelor.

2. UTILIZAREA CU PLATĂ. MODALITĂȚI DE PLATĂ

2.1 Pentru cumpărarea de bilete, Compania accepta următoarele modalităţi de plata:

Plata cu cardul

2.2 Plățile prin intermediul cardurilor de debit sau credit sunt procesate de către http://www.mobilpay.ro, partenerul Companiei în procesarea acestor plăţi. Comunicaţia cu procesatorul se face prin intermediul unei conexiuni securizate SSL, datele transmise fiind criptate. Toate informaţiile privind cardul vor fi prelucrate exclusiv de către procesatorul de plăţi.

2.3 Prin menținerea activă a opțiunii, sau prin selecția butonului “Plătesc în siguranță”, prezent în cadrul Site-ului ce transferă operarea plății către procesatorul de plăți, cumpărătorul își dă acceptul pentru activarea serviciului prin care se vor putea efectua ulterior plăți online doar prin introducerea elementelor de securitate aferente plăților online.

2.4 Cumparatorului nu ii este permis sa vanda sau sa instraineze biletul cumparat de pe tedxuniversitateapolitehnicabucuresti.com catre o terta parte in scopul obtinerii de avantaje materiale. Organizatorul evenimentului poate refuza participarea detinatorilor unor astfel de bilete la eveniment sau ii poate evacua din locatie.

2.5 Pentru eventualele anulari ale evenimentului pentru care au fost cumparate biletele si restrictionari impuse de organizator sau de institutii ale statului cumparatorul trebuie sa adreseze o cererere de returnare a platii, impreuna cu dovada anularii evenimentului in termen de 24 de ore de la survenirea anularii, la adresa de email contact@tedxuniversitateapolitehnicabucuresti.com cu subiectul “Anulare eveniment – returnare plata”. Pentru orice cerere de acest fel dupa termenul de 24 de ore, cumparatorul va trebui sa se adreseze organizatorului evenimentului pentru eventualele pretentii.

2.6 tedxuniversitateapolitehnicabucuresti.com nu este responsabil pentru intarzieri sau amanari. In aceasta situatie Cumparatorul se va adresa direct organizatorului evenimentului pentru eventuale pretentii.

2.7 Avand in vedere ca biletele sunt proprietatea organizatorilor de evenimente si nu a tedxuniversitateapolitehnicabucuresti.com, nu se aplica reglementarile privind politica de garantie. In cazul anularii evenimentelor, tedxuniversitateapolitehnicabucuresti.com va returna cumparatorilor echivalentul valorii biletului.

2.8 tedxuniversitateapolitehnicabucuresti.com nu este raspunzator pentru situatia in care care biletele sunt pierdute/furate/distruse sau deteriorate in orice fel de catre utilizatorul final.

Cumparatorii biletelor sunt obligati sa respecte regulamentele pe care organizatorii le stabilesc pentru buna desfasurare a evenimentelor.

3. CONŢINUTUL

3.1 Site-ul reprezintă o broşură electronică pentru prezentarea gratuită de informaţii privind evenimentele de tip TEDx (toate acestea fiind denumite generic “Evenimente”) ale unor terţe companii (“Ofertanţi”). Utilizarea Site-ului oferă posibilitatea de a afla informaţii despre Evenimente, însă în aceeași măsură oferă posibilitatea persoanele interesate și de a achiziţiona bilete la aceste Evenimente.

3.2 Conţinutul descris mai sus este inclus în cel puţin una din următoarele categorii:

  • Conţinutul Site-ului este reprezentat de funcţionalitatea tehnică şi de design a Site-ului, inclusiv texte suport, comentarii realizate de Companie, imagini, înregistrări audio sau video;
  • Conţinutul Ofertanţilor este regăsit în Evenimentele afişate, concretizate prin descrieri de produse/servicii, reprezentări de mărci, fişiere tip imagine, link-uri, toate şi oricare dintre acestea cu referire la Evenimente;

 

 

4. NOTIFICAREA ABUZURILOR

În situaţia în care anumite elemente de Conţinut încalcă prevederile legale în vigoare, drepturile unor terţe persoane sau dispoziţiile acestui Contract, pot fi transmise notificări la contact@tedxuniversitateapolitehnicabucuresti.com.

5. GARANŢII ŞI RĂSPUNDERE

6.2 Compania nu garantează că Site-ul va funcţiona fără erori sau în mod continuu.

6.3 Compania exclude orice răspundere pentru prejudicii morale sau patrimoniale, directe sau indirecte, prevăzute în prezentul Contract sau previzibile la momentul încheierii acestuia, fie că sunt efective la momentul producerii lor sau provin din beneficii nerealizate, născute din utilizarea sau lipsa posibilităţii de utilizare a Site-ului, a Conţinutului, a produselor/serviciilor Ofertanţilor.

6. PREVEDERI FINALE

8.1 Prezentul contract se completează cu dispoziţiile legale în vigoare, cum ar fi cele privind comerţul electronic, protecţia consumatorului, încheierea contractelor prin mijloace electronice, protecţia drepturilor de proprietate intelectuală, protecţia datelor cu caracter personal şi cele privind infracţiunile în domeniul informatic.

8.2 Orice dispută legată de utilizarea Conţinutului este de competenţa exclusivă a instanţelor din România şi va fi rezolvată conform legislaţiei române în vigoare la momentul acesteia.

 

 

COPYRIGHT © 2016. TEDX UNIVERSITATEA POLITEHNICA BUCURESTI

ACEST EVENIMENT TEDX ORGANIZAT INDEPENDENT ESTE OPERAT SUB LICENȚĂ TED.