(UN)mold perceptions

TEDxUniversitateaPolitehnicaBucurești este un eveniment de o zi ce aduce pe scena Universității Politehnica din București discursuri unice realizate în stilul TEDx. Ne adresăm tuturor persoanelor curioase, dornice de noi experiențe, dispuse să împărtășească idei și să învețe de la cei din jur. Mizăm pe contactul cu noi perspective, ce vor deveni surse de inspirație pentru viața personală sau cea profesională a participanților.

Ediția a 4-a aduce pe scenă posibilitatea de a jongla cu absolut orice: idei, concepte, scenarii, oameni. Dualitatea temei ne permite să greșim, tocmai prin libertatea pe care ne-o oferă percepția în sine, valabil pentru orice domeniu pe care îl abordăm, de la arte, tehnologie și inovație, până la protecția mediului și științe sociale.

(UN)mold perceptions își propune antrenarea percepției într-un sens pozitiv, care să determine o evoluție constructivă a mentalităților. Lipsa de empatie, agresivitatea cu care percepem uneori diverse situații sau persoane constituie una dintre lacunele societății românești.

Moldmodelarea percepției oferă acea aură de individualitate la modul în care alegem să ne raportăm la anumite fenomene și să le cunoaștem.

Cum ne putem educa simțul percepției astfel încât să fie adecvat din punct de vedere etic?

(UN)Molddemodelarea asigură libertatea de percepție, nealterată, privată de manipulări, cea care acordă note individuale, dar care nu intră în conflict cu celelalte împrejurări.

După achiziționarea biletului, vei primi dovada plății prin e-mail. Ulterior, în apropierea evenimentului, vei primi biletul nominal în format electronic (pentru toți participanții pentru care faci achiziția).

COPYRIGHT © 2016. TEDX UNIVERSITATEA POLITEHNICA BUCURESTI

ACEST EVENIMENT TEDX ORGANIZAT INDEPENDENT ESTE OPERAT SUB LICENȚĂ TED.